Nu är altanen färdigbyggd

God morgon, god morgon! Ni som följer mig på bloggen vet att jag har bytt ut lägenheten i stan mot ett hus en bit ut på landet utanför Helsingborg. Närheten till skogen och tystnaden var det som fick mig att flytta. Idag hade jag tänkt mig att jag skulle prata med er om ett byggföretag i Helsingborg som heter Lillas Städ & Bygg. 

Det var nämligen så här att när jag behövde få hjälp med att bygga en altan så blev jag rekommenderad Lillas Städ & Bygg av en god vän sedan barndomen. Min barndomsvän berättade att Lillas Städ & Bygg är ett byggföretag i Helsingborg med omnejd som kan åta sig det mesta inom byggservice. Min vän hade själv fått deras hjälp med en lyckad köksrenovering och det var detta byggföretag i Helsingborg som renoverat. Nu har jag fått en altan som är helt utifrån hur jag ville ha den, helt och hållet tack vare denna byggfirma i Helsingborg. Eftersom jag blev så nöjd så ville jag förstås skriva några ord om Lillas Städ & Bygg är i bloggen för att kunna få dela med mig om det här företaget till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita ett byggföretag i Helsingborg med omnejd så vill jag rekommendera er att höra av er till Lillas Städ & Bygg. Det är ett prisvänligt byggföretag i Helsingborg och de har gett både mig och min goda vän den hjälp som vi behövde utifrån våra förutsättningar, önskemål och behov och de kommer förstås att kunna ge även er den hjälpen som ni behöver till en rimlig kostnad eftersom deras priser ligger lägre än en del av deras konkurrenter. Jag tänker ta lite bilder på altanen så fort regnet har upphört och med detta sagt tackar jag för mig för nu. 

Du gillar kanske också...