Så här fick jag en snygg fasad

Hallå alla läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle måla om fasaden på min fina trävilla i Linköping, och jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er om ni är i behov av en målare, precis som jag var. Jag ska nämna några ord om företaget som var här och gjorde jobbet. Det är en firma som heter Målerientreprenörerna i Linköping som har varit här. Jag hade verkligen ingen lust att ägna semestern åt att måla. 

 

Linköping är en trevlig ort, i mångt och mycket fantastiskt. Här finns vackra skogar och fina badsjöar. Tröttnar man på bad och skog finns här en levande stadskärna med trevlig shopping. Jag älskar dock mest att vara i mitt hus, men låter proffsen måla, så får jag tid över till annat. Hur kul är det på en skala från ett till tio till att ägna semestern åt att jobba? Nu gjorde jag bara roliga och avkopplande saker de veckor som jag var ledig. 

 

En granne här på gatan var i behov av en duktig målare och anlitade Målerientreprenörerna i Linköping. Han var mycket belåten, och när det var jag som behövde en målare blev jag rekommenderad att kontakta detta företag. Det visade sig vara ett bra val. Jobbet har utförts med största skicklighet och noggrannhet. Och effektivt, snabbt gick det. Så om du liksom jag är i behov av en duktig målare i Linköping eller i dess omnejd rekommenderar jag dig att anlita denna firma. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp kan du få det av dem. Hör gärna av dig till Målerientreprenörerna i Linköping, så får du mer information. Det blev faktiskt inte särskilt dyrt. Det är bra att ROT-avdraget finns, det blir en rejäl rabatt. Tack och hej! 

Du gillar kanske också...