Bra byggservice i Helsingborg

Jag välkomnar er in till bloggen med ett inlägg som ska handla om en byggfirma som erbjuder ett riktigt bra och varierat utbud av tjänster inom byggservice. Det är en underbar solig morgon idag och jag sitter på verandan här på mitt hus vid havet i med en kopp rykande varmt kaffe, och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, bästa läsare om min badrumsrenovering. Vem anlitar man för en badrumsrenovering i Helsingborg? Jag anlitade ett företag som heter HA Bygg & Måleri. Flera gånger tidigare var de här för olika jobb i min villa, så vill jag nu berätta om det för er, bästa läsare. Det senaste jobbet som HA Bygg & Måleri gjort är badrumsrenoveringen. De kompetenta och erfarna hantverkarna gjorde så att jag fick ett riktigt tjusigt och praktiskt badrum. Jag begärde en offert så jag visste vad det skulle kosta, jättebra! Med ROT-avdraget blev det väldigt prisvärt. Det här är ett företag som kan hjälpa till med det mesta som en byggfirma kan göra, tillbyggnader, altanbyggen, nybyggnationer med mera och de hjälper oss i Helsingborg, Landskrona eller i Åstorp. Oavsett om du har ett litet eller omfattande behov av hjälp, kan denna firma hjälpa till! Vi är flera grannar som har goda erfarenheter av just den här firman.  

 

Jag har som sagt vid flertalet tillfällen fått hjälp av HA Bygg & Måleri och vill därför rekommendera även er att höra av er dit för detta är ett helt seriöst företag. Alla jobb utförs proffsigt och fackmannamässigt. Om du behöver en byggfirma, akontakta dem och se vad de skulle kunna göra för dig. Besök gärna deras hemsida för mer information, eller ring. Ha det nu så bra mina läsare och på återseende här i bloggen! 

 

Du gillar kanske också...