Mitt välstädade och dammfria hem

Idag ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma. Jag fick diskbråck för ett tag sedan. Det blev sjukskrivning och det här med städ var inte att tänka på. Riktigt deprimerande måste jag säga att bli sittande inne i lägenheten här i Solna med svåra ryggsmärtor som strålade ut i benen. Det är tur att sociala medier, dator och Tv finns, annars hade det blivit ordentligt långtråkigt. Aquarele heter den städfirma som kom hem och städade hemma hos mig. Det är riktigt bra att kunna anlita ett företag för hemstädning när man av en eller annan orsak behöver denna tjänst. 

  

Jag ville så klart slippa att bli lurad av någon oseriös och slarvig städfirma. Hur skulle jag då veta vilken firma som var bra, enbart genom att kika på hemsidorna. Referenser bästa läsare, är A och O. Tack vare att jag tillhör en större bostadsrättsförening här i Solna så började jag med att kontakta ordföranden i föreningen och fråga honom om råd. Jodå, föreningen hade en och annan boende, både äldre personer och stressade småbarnsföräldrar, som anlitat just Aquarele och de var alla väldigt nöjda med väl utförd städning. Några av mina grannar är till och med så nöjda att de låter Aquarele komma hem till sig regelbundet och städa. Det är alltifrån fönsterputs till storstädning. Det var på rekommendation jag bestämde mig för denna firma, och därför vill jag rekommendera er läsare, som behöver hjälp med städ, att höra av er dit. Deras hemsida berättar mer och Aquarele finns också på sociala medier. Hur gick det då med diskbråcket, undrar ni kanske? Det tog ett par månader och några extrakilon på vågen innan jag blev bättre. Nu önskar jag er en god jul och ett gott nytt år. 

 

Du gillar kanske också...